Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Arvidsjaur

Tunga transporter, flytter och lyft i Arvidsjaur

Det finns inte så många som erbjuder hjälp med tunga transporter (endast 2) i Arvidsjaur och det kan vara bra att kontakta fler företag i Norrbotten som erbjuder hjälp med att lyfta och frakta tunga maskiner och utrustningar. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta det tunga föremålet i Arvidsjaur och dessutom kan kostnaden variera. För sök hitta någon som ofta anlitar tunga transporter för att se vilket företag de brukar anlita för lyft och frakt av tunga föremål. Information och betyg om de som arbetar med flytt av tunga föremål i Arvidsjaur kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder hjälp med tunga transporter i Arvidsjaur kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att planera ett tungt lyft bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns lyftöglor eller särskilda lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos firmor som utför tunga transporter i Arvidsjaur eller i Norrbotten.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Arvidsjaur genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Arvidsjaur

Norrlands Bil Tunga Fordon AB

Storgatan 68

933 33 Arvidsjaur

Bil & Traktor Tunga Fordon

Storgatan 81

933 33 Arvidsjaur