Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Kiruna

Tunga transporter, flytter och lyft i Kiruna

Det finns totalt 3 företag som tillhandahåller hjälp med tunga transporter i Kiruna där flera av dessa företag har lång erfarenhet av att lyfta tungt och frakta tunga föremål. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta den extremt tunga maskinen eller utrustningen i Kiruna och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon ofta anlitar någon firma som är specialister på tunga transporter och flytt. Information och betyg om de som arbetar med tunga lyft och frakter i Kiruna kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder stöd tunga transporter i Kiruna kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att diskutera en tung flytt bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns speciella lyftöglor eller lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som utför tunga lyft och transporter i Kiruna eller i Norrbotten.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Kiruna genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Kiruna

Havator AB

Ställverksvägen 8

981 38 Kiruna

Bröderna Pudas Specialtransporter AB

Takvägen 1

981 41 Kiruna

Norrlands Bil Tunga Fordon AB

Ställverksvägen 14

981 38 Kiruna