Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Luleå

Tunga transporter, flytter och lyft i Luleå

Det finns totalt 5 företag som tillhandahåller hjälp med tunga transporter i Luleå där flera av dessa företag har lång erfarenhet av att lyfta tungt och frakta tunga föremål. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta den extremt tunga maskinen eller utrustningen i Luleå och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon ofta anlitar någon firma som är specialister på tunga transporter och flytt. Information och betyg om de som arbetar med tunga lyft och frakter i Luleå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder stöd tunga transporter i Luleå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Norrbotten på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att diskutera en tung flytt bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns speciella lyftöglor eller lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som utför tunga lyft och transporter i Luleå eller i Norrbotten.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Luleå genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Luleå

Bil & Traktor Tunga Fordon

Gammelstadsvägen 23

973 34 Luleå

Tunga Lyft i Sverige AB

Fabriksvägen 10

972 54 Luleå

Norrlands Bil Tunga Fordon AB

Murbruksvägen 5

973 45 Luleå

Bil & Traktor Tunga Fordon

Krossvägen 3

973 45 Luleå

Havator AB

Betongvägen 15

973 45 Luleå