Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Örebro

Tunga transporter, flytter och lyft i Örebro

Det finns inte så många som erbjuder hjälp med tunga transporter (endast 2) i Örebro och det kan vara bra att kontakta fler företag i Örebro län som erbjuder hjälp med att lyfta och frakta tunga maskiner och utrustningar. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta det tunga föremålet i Örebro och dessutom kan kostnaden variera. För sök hitta någon som ofta anlitar tunga transporter för att se vilket företag de brukar anlita för lyft och frakt av tunga föremål. Information och betyg om de som arbetar med flytt av tunga föremål i Örebro kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder hjälp med tunga transporter i Örebro kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Örebro län på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att planera ett tungt lyft bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns lyftöglor eller särskilda lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos firmor som utför tunga transporter i Örebro eller i Örebro län.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Örebro genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Örebro

Tuwa Specialtransport AB

Virkesvägen 2

703 63 Örebro

J. Karlssons Specialtransporter AB

Nasta Gård 11

702 27 Örebro