Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Linköping

Tunga transporter, flytter och lyft i Linköping

Det finns totalt 3 företag som tillhandahåller hjälp med tunga transporter i Linköping där flera av dessa företag har lång erfarenhet av att lyfta tungt och frakta tunga föremål. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta den extremt tunga maskinen eller utrustningen i Linköping och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon ofta anlitar någon firma som är specialister på tunga transporter och flytt. Information och betyg om de som arbetar med tunga lyft och frakter i Linköping kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder stöd tunga transporter i Linköping kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Östergötland på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att diskutera en tung flytt bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns speciella lyftöglor eller lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som utför tunga lyft och transporter i Linköping eller i Östergötland.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Linköping genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Linköping

R Åstrand Specialtransporter AB

Lilla Bjursholmen 3

585 91 Linköping

Allyft Tunghantering i Linköping AB

Fågelögatan 3

582 78 Linköping

Havator AB

Harstenagatan 11

582 78 Linköping