Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Skellefteå

Tunga transporter, flytter och lyft i Skellefteå

Det finns inte så många som erbjuder hjälp med tunga transporter (endast 2) i Skellefteå och det kan vara bra att kontakta fler företag i Västerbotten som erbjuder hjälp med att lyfta och frakta tunga maskiner och utrustningar. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta det tunga föremålet i Skellefteå och dessutom kan kostnaden variera. För sök hitta någon som ofta anlitar tunga transporter för att se vilket företag de brukar anlita för lyft och frakt av tunga föremål. Information och betyg om de som arbetar med flytt av tunga föremål i Skellefteå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder hjälp med tunga transporter i Skellefteå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att planera ett tungt lyft bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns lyftöglor eller särskilda lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos firmor som utför tunga transporter i Skellefteå eller i Västerbotten.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Skellefteå genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Skellefteå

Norrlands Bil Tunga Fordon AB

Tjärnvägen 5

931 61 Skellefteå

Havator Montage AB

Gruvgatan 16

931 49 Skellefteå