Tunga - Mer detaljer om Tunga
Tunga i Umeå

Tunga transporter, flytter och lyft i Umeå

Det finns totalt 4 företag som tillhandahåller hjälp med tunga transporter i Umeå där flera av dessa företag har lång erfarenhet av att lyfta tungt och frakta tunga föremål. Det händer att det är svårt att hitta någon som kan flytta den extremt tunga maskinen eller utrustningen i Umeå och dessutom kan priserna variera ganska mycket. En klar fördel är om ni kan få rekommendationer av någon ofta anlitar någon firma som är specialister på tunga transporter och flytt. Information och betyg om de som arbetar med tunga lyft och frakter i Umeå kan man oftast hitta via nätet.


Eftersom det finns många som erbjuder stöd tunga transporter i Umeå kan det vara bra att ringa runt eller kolla upp några av dem i Västerbotten på nätet beträffande typ av tungtransporter eller tunglyft de utför och vilken typ av tunga föremål de har vana av att lyfta. Innan du ringer till någon för att diskutera en tung flytt bör du veta exakt vilket föremål ni ska flytta och veta vikten, storleken, om det finns speciella lyftöglor eller lyftställen men även värdet på den tunga utrustningen. Mycket info kan du få genom att besöka hemsidor hos företag som utför tunga lyft och transporter i Umeå eller i Västerbotten.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktigt på tunga lyft och transporter i Umeå genom att kolla med någon som håller på med tunga frakter nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla firmor för tunga trasporter i Umeå

Frakttjänst i Umeå AB

Strömvägen 8

901 32 Umeå

Stöcksjö Trafik AB

Norra Obbolavägen 114

904 22 Umeå

TM Specialtransport

Tegelbruksvägen 16

907 42 Umeå

Havator AB

Förrådsvägen 22

901 32 Umeå